Word vrijwilliger bij Vogellanden!

Onze patiënten, hun familie en vrienden en medewerkers van Vogellanden zijn blij met vrijwilligers. Wil jij ook helpen? Dat zou fijn zijn!  

Welk vrijwilligerswerk vind jij leuk?

Geef aan wat jij leuk vindt, dan zoeken we samen naar werk binnen Vogellanden. Je hoeft geen bepaalde opleiding te hebben. Jouw inzet en enthousiasme is voldoende! Voorbeelden van werkzaamheden zijn:   

  • Gastvrouw of gastheer. Dit kan overdag, ’s avonds en in het weekend
  • Werken in de tuin
  • Ondersteunen van een behandelaar 
  • Helpen bij zwemmen
  • Onderhouden van middelen voor spellen en therapie 

Natuurlijk begeleiden we je bij het werk dat je doet. Wil je weten of we op dit moment zoeken naar vrijwilligers? Bekijk dan onze vacatures voor vrijwilligers! Staat er geen vacature voor jou bij? Laat ons weten waar je goed in bent! Dan kijken we samen naar mogelijkheden.

 

Lees ervaringsverhalen van vrijwilligers van Vogellanden

Op de website van Vogellanden staan ervaringsverhalen van vrijwilligers. Bijvoorbeeld het verhaal van Milena. Milena is vrijwilliger in de tuin van Vogellanden.

Je bent echt onderdeel van onze organisatie 

Want we kunnen niet meer zonder onze vrijwilligers. Als vrijwilliger ben je natuurlijk welkom bij activiteiten van Vogellanden, zoals de nieuwjaarsbijeenkomst en verschillende cursussen. Zo leer je andere vrijwilligers en collega's kennen. 

Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst

Dit is een contract waarin staat dat je van ons een WA-verzekering en reiskostenvergoeding krijgt. Je ondertekent deze overeenkomst als je bij ons start. Ook vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor jou aan. Een VOG is een bewijs van goed gedrag en laat zien dat je als vrijwilliger mag werken. Dit bewijs hebben we nodig voor we een overeenkomst kunnen maken. 

Wil je meer weten of je aanmelden? 

Neem contact op met Marjon Snippe van Vogellanden. Zij regelt het vrijwilligerswerk. Haar telefoonnummer is (038) 498 1348. Je kunt haar ook mailen. Het e-mailadres is vrijwilligerswerk@vogellanden.nl.
 

Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy - Cookies - Login