Leren en werken

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk

Zo blijf je gezond en in balans. Dit is fijn voor jezelf. Maar dit is ook goed voor onze organisatie. Want blije medewerkers zorgen voor blije patiënten.
Zo leveren we iedere dag weer de beste zorg. 

Je krijgt je eigen ontwikkelprogramma

Als je start bij ons krijg je een DISC-training. De DISC-training geeft meer inzicht in jezelf en in de samenwerking met je team. Het vergroot je kennis van gedrag, helpt communicatie te verbeteren en stimuleert het benutten van jouw talenten. Je krijgt ook een Lean-training. Lean is een manier van werken waarbij je leert werkzaamheden te doen die echt belangrijk zijn voor onze patiënten en organisatie. Hierdoor voorkom je verspillingen. 

Met de kennis van deze trainingen en de training eigen regie draag je meteen bij aan onze Vogellandencultuur. Daarna kun je ook verschillende trainingen en workshops volgen. Bijvoorbeeld een training in persoonlijke effectiviteit, teamsamenwerking en vitaliteit & balans. 

Je kunt een opleiding bij ons volgen op ieder niveau

Ook als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Of als je nog nooit in de zorg hebt gewerkt. We delen graag onze kennis en ervaring met jou.
 

Zo kun je bij ons:

  • stagelopen
  • werkervaring opdoen
  • revalidatiearts worden
  • GZ-psycholoog worden
  • jezelf ontwikkelen als coassistent of arts-assistent
  • een specialisatie leren zoals verpleegkundige

 

 

Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy - CookiesLogin